Werbung

Awaken (Albanisch Übersetzung)

  • Künstler/in: regulus
  • Gastmusiker: Hatsune Miku, Vocaloid
  • Lied: Awaken 2 Übersetzungen
  • Übersetzungen: Albanisch, Tschechisch
Englisch

Awaken

You passed front of me
 
Never said truly love
 
I'm just breathing now
 
So fast time goes by
 
Even if truly love
 
I can't believe you now
 
Von ImvisibleImvisible am Di, 26/01/2016 - 13:09 eingetragen
Zuletzt von ImvisibleImvisible am So, 23/07/2017 - 13:47 bearbeitet
Eigener Kommentar:

NNDPiapro

Albanisch ÜbersetzungAlbanisch
Align paragraphs
A A

Zgjuar

Ti ke kaluar para meje
 
Kurr nuk ke thënë më të vërtet dashuri
 
Unë jam vetem duke marr frymë tani
 
Sa shpejt koha kalon
 
Madje nëse vërtet dashuri
 
Unë nuk mund të besoj tani
 
Translation by Albaniana. If you ever want to republish this translation, please ask for permission first and cite me as the author. Lyrics are protected by copyright./Përkthimi nga Albaniana. Në qoftse ndonjëherë doni të ripublikoni këtë përkthim, të lutem pytni për leje para dhe me citoni si autoria. Tekstet janë mbrojtur nga e drejta e autorit.
Von AlbanianaAlbaniana am So, 25/09/2016 - 01:55 eingetragen
Weitere Übersetzungen von „Awaken"“
Albanisch Albaniana
regulus: Top 3
Kommentare