Werbung

Bana ellerini ver (Albanisch Übersetzung)

  • Künstler/in: Özdemir Erdoğan
  • Lied: Bana ellerini ver 14 Übersetzungen
  • Übersetzungen: Albanisch, Arabisch, Aserbaidschanisch, Bulgarisch #1, #2, Englisch, Französisch, Persisch, Portugiesisch, Rumänisch, Russisch #1, #2, Serbisch, Spanisch
Albanisch ÜbersetzungAlbanisch
A A

Më jep dorën tënde

Unë isha si një bletë mjalti para se të vije ti
Ja, unë u shndërrova në flutur kur të pashë ty
Dhe po të digjesha në hi çdo çast
Përsëri s'do ndahesha dot nga ti
 
Të dedikova jetën time
s'mund të jem pa ty
dhe po te digjesha në hi çdo çast
Përsëri s'do ndahesha dot nga ti
Po të jetoja njëqind vjet prap tek ti do kthehesha
 
Të dhash zemrën time, o bukuri delikate
Nëse s'do ishim bashkë do vdisja prej deshperimit
 
Më jep dorën tënde, jeta është e bukur duke të dashur ty
Të dedikova jetën time hajde, mos ik, bukuroshe
Të dhash zemrën time, o bukuri delikate
 
Të dhash zemrën time, o bukuri delikate
Nëse s'do ishim bashkë, do vdisja prej dëshpërimit
 
Më jep dorën tënde, jeta është e bukur duke të dashur ty
Të dedikova jetën time hajde, mos ik bukuroshe
Më jep dorën tënde, jeta është e bukur duke të dashur ty
Të dhash zemrën time, o bukuri delikate
 
Von kernackakernacka am Do, 19/09/2019 - 11:29 eingetragen
TürkischTürkisch

Bana ellerini ver

Kommentare