Bruno - Zoti t'me vrase

Advertisements
Albanisch

Zoti t'me vrase

I shkruajta fjalet un me shkumës
Ne nje tabelë te zezë siç ish jeta ime
Ne nje tabelë te zezë siç ish jeta ime
Por u ngrite ti , ngadale ti fshije
Fjalet qe per ty un kisha shkruar
Fjalet qe per ty , zemer kisha shkruar..
 
Ref.
Dhe pse jemi larg,
Zoti t'me vras
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Jooo s'tkom dasht
Nese s'tkom dasht , nese s'tkom dasht
Un ty s'tkom dasht
 
Dhe pse jemi larg
Zoti t'me vras
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Un ty s'tkom dasht
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Jooo s'tkom dasht
 
Ashtu si erdhe ti , ne jeten time
Ashtu edhe un në jeten tende
Ashtu edhe un në jeten tende
U largove ti, nga jeta imee
Ashtu si un s'kisha menduar,
Ashtu si un s'kisha menduar
 
Ref.
Dhe pse jemi larg
Zoti t'me vras
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Jooo s'tkom dasht
Nese s'tkom dasht , nese s'tkom dasht
Un ty s'tkom dasht
 
Dhe pse jemi larg
Zoti t'me vras
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Un ty s'tkom dasht
Nese s'tkom dasht, nese s'tkom dasht
Jooo s'tkom dasht
 
Von chotii_ am Di, 12/02/2019 - 17:59 eingetragen
Danke!

 

Advertisements
Video
Übersetzungen von „Zoti t'me vrase“
Bruno: Top 3
Kommentare