Circle of Life (Mazedonisch Übersetzung)

Advertisements
Mazedonisch Übersetzung

Круг на животот

Нантс ингоњама бакити баба!
(Сити уммм ингоњама ингоњама)
Нантс ингоњама абакити баба!
(Сити уммм ингоњама)
Ингоњама!
Можеби бо.
(Ингоњама)
Сијонкоба
(Ингоњама)
Ингоњама ненгве амабала
Ингоњама ненгве амабала
 
Од денот кога пристигнуваме на планетата
и трепкаме, влегуваме во сонцето
има повеќе да се види отколку што може да биде видено
повеќе да се направи отколку што може да биде направено
има толку многу да се земе овде
повеќе да се најде отколку што може да биде најдено
но сонцето се искачува
по сафирното небо
ги држи големите и малите на бескрајната рунда.
 
Тоа е кругот на животот
и не движи сите нас
низ очај и надеж
низ вера и љубов
додека не го најдеме нашето место
на патеката одмотувајќи
во кругот
кругот на животот.
 
Тоа е кругот на животот
и не движи сите нас
низ очај и надеж
низ вера и љубов
додека не го најдеме нашето место
на патеката одмотувајќи
во кругот
кругот на животот.
 
Von Jurica KaticicJurica Katicic am Fr, 26/10/2018 - 07:57 eingetragen
Auf Anfrage von StarlightSnowyOwlStarlightSnowyOwl hinzugefügt.
Englisch, Zulu

Circle of Life

Kommentare