Closer (Mazedonisch Übersetzung)

Advertisements
Mazedonisch Übersetzung
A A

Поблиску

Еј, ми беше добро додека не те запознав
Испив премногу и тоа е проблем ама добро сум
Еј, кажи им на твоите пријатели дека ми е мило што ги запознав
Но се надевам дека никогаш повеќе нема да ги видам
 
Знам дека ти го крши срцето
Се пресели во градот со расипан автомобил и
Четири години, без повици
Сега изгледаш убаво во хотелски бар и
Не можам да престанам
Не, не можам да престанам
 
Затоа душо повлечи ме поблиску на задното седиште од твојот Ровер
За кој знам дека не можеш да си го дозволиш
Ја гризам тетоважата на твоето рамо
Ги повлекувам чаршафите од ќошот
Од душекот кој го украде
Од твојот цимер назад во Болдер
Никогаш нема да остариме
 
Никогаш нема да остариме
Никогаш нема да остариме
 
Ти, изгледаш еднакво добро како денот кога те запознав
Заборавам зошто воопшто те оставив, бев луда
Остани, и пушти ја таа песна од Блинк 182
Која ја слушавме до смрт во Тускон, ок
 
Знам дека ти го крши срцето
Се преселив во градот со расипан автомобил и
Четири години, без повици
Сега изгледам убаво во хотелски бар и
Не можам да престанам
Не, не можам да престанам
 
Затоа душо повлечи ме поблиску на задното седиште од твојот Ровер
За кој знам дека не можеш да си го дозволиш
Ја гризам тетоважата на твоето рамо
Ги повлекувам чаршафите од ќошот
Од душекот кој го украде
Од твојот цимер назад во Болдер
Никогаш нема да остариме
 
Никогаш нема да остариме
Никогаш нема да остариме
 
Затоа душо повлечи ме поблиску на задното седиште од твојот Ровер
За кој знам дека не можеш да си го дозволиш
Ја гризам тетоважата на твоето рамо
Ги повлекувам чаршафите од ќошот
Од душекот кој го украде
Од твојот цимер назад во Болдер
Никогаш нема да остариме
Никогаш нема да остариме (никогаш нема да остариме)
Никогаш нема да остариме (никогаш нема да остариме)
Никогаш нема да остариме (никогаш нема да остариме)
Никогаш нема да остариме
 
Никогаш нема да остариме
Не, никогаш нема да остариме
 
Von magsdestinymagsdestiny am Fr, 05/08/2016 - 20:29 eingetragen
EnglischEnglisch

Closer

Kommentare