Werbung

In Common (Mazedonisch Übersetzung)

  • Künstler/in: Alicia Keys
  • Lied: In Common 9 Übersetzungen
  • Übersetzungen: Deutsch, Griechisch, Mazedonisch, Niederländisch, Rumänisch, Serbisch, Spanisch, Türkisch, Ungarisch
  • Anfragen: Vietnamesisch
Mazedonisch ÜbersetzungMazedonisch
A A

Заедничко

Кажав, ќе си одам накај 5
Но веќе е изгрејсонце а уште сум ти во кревет
Добра ноќ обично значи пријатно
Си враќам спомени во главата
 
Види се, види се
Види што направи до сторам
Како ли, како ли
ги прелажуваш со еден потег
Кој си ти, кој си ти
Ми изгледаш многу познато
Те знам, те знам
Бебо, ја знам вистината
 
Ние имаме премногу задничко
ако треба да сум искрена со тебе
Ние имаме премногу заеднико
штом сум веќе искрена со тебе
 
Кој би сакал да сака некој 'ко мене
Ти би сакал да сакаш некој 'ко мене
Ако би можел да сакаш некој 'ко мене
Сигурно и ти си во хаос
Кој би сакал да сака некој 'ко мене
Ти би сакал да сакаш некој 'ко мене
Ако би можел да сакаш некој 'ко мене
Сигурно и ти си во хаос
 
Ќе зборувавме до полноќ
сите тие денови кога остануваше кај мене дома
Само „тепавме“ време
Кога бевме млади и немавме обврски
 
Сега, сега, сега или малу подоцна ќе ти пишам
и ти можеби ќе вратиш
И двајцата знаеме дека немаме трпение
Заедно дење-ноќе
Се правиме „лом“ на нашата роба
Не сме задоволни
Но те сакам во секоја прилика
 
Ние имаме премногу задничко
ако треба да сум искрена со тебе
Ние имаме премногу заеднико
штом сум веќе искрена со тебе
 
Кој би сакал да сака некој 'ко мене
Ти би сакал да сакаш некој 'ко мене
Ако би можел да сакаш некој 'ко мене
Сигурно и ти си во хаос
Кој би сакал да сака некој 'ко мене
Ти би сакал да сакаш некој 'ко мене
Ако би можел да сакаш некој 'ко мене
Сигурно и ти си во хаос
 
Во хаос, во хаос
Баш како тебе (баш како тебе)
Во хаос, во хаос
Баш како тебе (баш како тебе)
 
Ние имаме премногу задничко
ако треба да сум искрена со тебе
Ние имаме премногу заеднико
штом сум веќе искрена со тебе
 
Кој би сакал да сака некој 'ко мене
Ти би сакал да сакаш некој 'ко мене
Ако би можел да сакаш некој 'ко мене
Сигурно и ти си во хаос
Кој би сакал да сака некој 'ко мене
Ти би сакал да сакаш некој 'ко мене
Ако би можел да сакаш некој 'ко мене
Сигурно и ти си во хаос
 
Von techoztechoz am Di, 02/08/2016 - 18:30 eingetragen
EnglischEnglisch

In Common

Kommentare