Kaliopi - Crno i belo (Црно и бело) (Albanisch Übersetzung)

Albanisch Übersetzung

Bardh e zi

Në sy më shiko tani
Nuk jam humbësi ti e di
Nuk do heq dorë deri në fund
Nuk ka ngritje pa gabime
 
Hape shpirtin më rrëfe
Çfarë jemi unë dhe ti
Gjysma ime tek ti
Kurse gjysma jote fle në brendinë time
Eja tani më përqafo, deri në qiell më dërgo
 
Bardh e zi janë të gjitha
Një të vërtetë dhe një gënjeshtër
Edhe pse jemi së bashku
Unë zgjedh lumturinë, ti zgjedh pikëllimin
 
Bardh e zi janë të gjitha
Të mirën e të keqen asgjë nuk e ndanë
Eja tani, buzëqesh
Ditët më dërgojnë, në netë të bardha
 
Në sy më shiko tani
Aty do të gjesh gjithçka
Eja tani dorëzohu
Për një lindje të re, me mua
 
Hape shpirtin më rrëfe
Çfarë jemi unë dhe ti
Gjysma ime tek ti
Kurse gjysma jote fle në brendinë time
Eja tani më përqafo, deri në qiell më dërgo
 
Bardh e zi janë të gjitha
Një të vërtetë dhe një gënjeshtër
Edhe pse jemi së bashku
Unë zgjedh lumturinë, ti zgjedh pikëllimin
 
Bardh e zi janë të gjitha
Të mirën e të keqen asgjë nuk e ndanë
Eja tani, buzëqesh
Ditët më dërgojnë, në netë të bardha
 
Bardh e zi janë të gjitha
Një të vërtetë dhe një gënjeshtër
Edhe pse jemi së bashku
Unë zgjedh lumturinë, ti zgjedh pikëllimin
 
Bardh e zi janë të gjitha
Të mirën e të keqen asgjë nuk e ndanë
Eja tani, buzëqesh
Ditët më dërgojnë, në netë të bardha
 
Bardh e zi janë të gjitha
 
Ermal
Von ermal2000 am Di, 25/10/2016 - 00:57 eingetragen
Mazedonisch

Crno i belo (Црно и бело)

Kommentare