Danza Kuduro (Albanisch Übersetzung)

Advertisements
Albanisch Übersetzung

Kuduro Dance

Fëmijës
Kuduro Dance (pllum, pllum, pllum ...)
Lucenzo
Mbreti ...!
 
Hand Up
Brez i vetëm
Ndryshoj krejtësisht
Kuduro Dance
Tani nuk lodhem
Kjo vetëm fillon
Shef Leviz
Kuduro Dance
 
Hand Up
Brez i vetëm
Ndryshoj krejtësisht
Kuduro Dance
Tani nuk lodhem
Kjo vetëm fillon
Shef Leviz
Kuduro Dance
 
Kush mund të zbutur forcat e së keqes që merr në venat tuaja
Nxehtësia e diellit dhe nuk e vënë ju lart brenda, Nena
Kush mund të ndalojë Dance shtrembër që ijet tuaja (...!) Sexy
Dhe kjo zjarr brenda dhe i ngadalshëm, ju bërë të Fiera
 
Top handjob
Brez i vetëm
Ndryshoj krejtësisht
hard Shake
Mos ik tani
Kjo vetëm fillon
Shef Leviz
hard Shake
 
É UMA bilancit loucura
Vem meu anën e errët të
Ninguém vai këmbë Ficaro
Duan të shohin Mexe kuduro
É UMA akrobat loucura
Vem meu anën e errët të
Ninguém vai këmbë Ficaro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi ...
Vem për të thyer kuduro, ne dança kuduro
Oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi ...
Seja ou Loire kafe, vem bilancit kuduro
Oi, oi, oi ...
 
Von IrunthisIrunthis am Mo, 18/07/2011 - 20:52 eingetragen
Portugiesisch, Spanisch

Danza Kuduro

Kommentare
altermetaxaltermetax    Mi, 16/01/2019 - 19:24

The source lyrics have been updated. Please review your translation.