Dernière danse (Schwedisch Übersetzung)

Advertisements
Schwedisch Übersetzung

Sista dansen

Versionen : #1#2
Oh min söta plåga,
Varför argumentera efter omstart. Jag är bara en nolla. Utan honom är jag lite förbryllad. Vandrar ensam i tunnelbanan. En sista dans för att glömma min stora elände. Jag vill fly,för att allt ska återupptas.
 
Oh min söta plåga. Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel.
Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga. Endast Hoppas ... På så sätt din frånvaro ... Hur mycket jag försöker, är mitt liv utan dig inget annat än en glittrande dekor.
 
Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel. Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga. I denna söta tortyr. Jag betalade alla förolämpningar. Hör hur stort mitt hjärta är. Jag är ett barn av världen. Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel. Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga
 
Von ΕυαγγελίαΕυαγγελία am Di, 20/05/2014 - 23:33 eingetragen
Auf Anfrage von adam.brandes.14adam.brandes.14 hinzugefügt.
Französisch

Dernière danse

Weitere Übersetzungen von „Dernière danse"“
Kroatisch Guest
Bitte hilf mit, „Dernière danse“ zu übersetzen
Sammlungen mit "Dernière danse"
Siehe auch
Kommentare
ArsèneArsène    Di, 30/12/2014 - 21:55

" vide de sens" ne me semble pas avoir été traduit; je suggère: meninglös.