Europa (Albanisch Übersetzung)

Albanisch Übersetzung

Evropa

Zemra ime rreh për ty Evropa,
Ti mbajeni shpresën për mua,
ju më pushtoni shumë kohë më parë,
Unë nuk e kuptoj vetëm princat tuaj,
 
Zemra ime rreh për ty Evropa,
ju mbani nga errësira në dritë,
ju mbani vizionin që ishte aq i madh
se ajo është e përfunduar me përsosmërinë tuaj,
 
Mund të humbasim vetëm nëse nuk i fitojmë ato,
asgjë e mirë nuk mund të ndodhë nëse Europa bie.
 
Zemra ime rreh për ty Evropa,
Unë kam vizione për ju,
ata ju quajnë Kalaja e Evropës,
dhe shumë, kaq shumë janë tashmë këtu,
 
Mund të humbasim vetëm ...
 
Ju keni vizione për miliona,
sa ëndrra për ty,
në dhjetëra mijëra versione,
dhe unë mbaj minën në mua,
 
Mund të humbasim vetëm ...
 
Von Olcay am Mo, 19/02/2018 - 21:01 eingetragen
Auf Anfrage von marinos25 hinzugefügt.
Kommentare