Imperfect (Albanisch Übersetzung)

Advertisements
Albanisch Übersetzung

Jo perfekt

Shiko, unë po fsheh lotët, mbaji.
Më shtrëngon në grusht, malli im për ty,
Të kap me nxitim, digjesh shpejtë.
Kur së bashku do të thotë dje, e sotmja ndarë fillon.
Por ti ke parë vetëm defekte në mua,
Nuk mund të ndryshosh dikë, nëse e bën vetëm për vete.
Ti nuk e ke parë që largohesh?
Një vajzë që sheh perfekten në ty,
Një vajzë që dëshiron të humbasë në turmë.
Dhe në vend të saj tani të them..
 
Unë kam gjetur dikë tjetër si unë, jo perfekt
Nëse minus dhe minus bëjnë plus,
Ligji i dashurisë sime është defekt plus defekt.
Unë kam gjetur dikë tjetër si unë, jo perfekt
Nëse minus dhe minus bëjnë plus,
Ligji i dashurisë sime është defekt plus defekt.
 
Qoshet e qytetit, në mendje mijëra mendime,
Vërtetë është një defekt që të kam lexuar ndër rreshta.
Por ti largon një vajzë që sheh perfeksionin në ty,
Një vajzë që dëshiron të humbasë në turmë.
Dhe në vend të saj tani të them..
 
Unë kam gjetur dikë tjetër si unë, jo perfekt
Nëse minus dhe minus bëjnë plus,
Ligji i dashurisë sime është defekt plus defekt.
Unë kam gjetur dikë tjetër si unë, jo perfekt
Nëse minus dhe minus bëjnë plus,
Ligji i dashurisë sime është defekt plus defekt.
 
Më fol, më gënje nëse ende mundesh,
Ajo është bartëse e armëve të bardha.
Ne u transformuam në hajdutë.
Dhe kufinjtë ndërmjet nesh, që nuk hapen.
Kam parë shumë baltë,
Por ti pretendon që më njeh, që ti më njeh.
Janë presione të së kaluarës.
Ne nuk jemi perfektë por nuk jemi...
 
Unë kam gjetur dikë tjetër si unë, jo perfekt
Nëse minus dhe minus bëjnë plus,
Ligji i dashurisë sime është defekt plus defekt.
Unë kam gjetur dikë tjetër si unë, jo perfekt
Nëse minus dhe minus bëjnë plus,
Ligji i dashurisë sime është defekt plus defekt.
 
Von A 2 am Mi, 13/06/2018 - 12:35 eingetragen
Auf Anfrage von Arjeta Demolli Kçiku hinzugefügt.
Kommentare des Autors:

Feel free to correct if I have done any mistakes.

Rumänisch

Imperfect

Kommentare