Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

Liedtext: Jeleku

  • Künstler/in: Mariola Kaçani
Albanisch
Albanisch
A A

Jeleku

O kur më shkon si zog moj mali
me lule fundi fustani
dhe me furken duke tjerre
faqekuqe moj leshverdhe 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
seç me bere moj pervete 2×
 
O lehte e lehte degjoj nje ze
vjen cobani afere
te qendroj apo te shkoj
zemra me fluturoj 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
seç me bere moj pervete 2×
 
po Çobani trojeve
rrugen per para ma pret
duke qeshur me shaka
te qendroj me per rixha 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
pse çme bere moj pervete 4×
 
Danke!
Von architectofolympusarchitectofolympus am So, 03/07/2022 - 14:03 eingetragen

 

Mariola Kaçani: Top 3
Kommentare
Read about music throughout history