One and Only (Albanisch Übersetzung)

Advertisements
Albanisch Übersetzung

Një dhe e vetmja

Ke qenë në mëndjen time
Të ndjej të dashur çdo ditë e më shumë
Humb vetëvehten në kohë
Vetëm mendoj për fytyrën tënde
Vetëm Zoti e din
Përs më merr kaq gjatë
Tu liroj dyshimet e mia të ikin
Ti je i vetmi që dua
 
Nuk e di përse kam frikë, kam qenë këtu më parë
Çdo ndjenjë, çdo fjalë, e kam paramenduar të gjithën
Kurrë nuk e di nëse kurrë nuk e provon
Të harosh të kaluarën dhe thjesht të jesh i imi
 
Të sfidoj të më lësh të jem jotja, e jotja një dhe e vetmja
Premto se kam vlerë sa të më mbash në krahët tua
Tani eja dhe më jep mundësinë
Të të dëshmoj se jam ajo që mundem
Të ec atë milje derisa fundi të filloj
 
Kam qenë në mëndjen tënde
Mbahesh për çdo fjale që them, humb vetëvehten në kohë
Në përmëndjen e emrit tim
Do ta di ndonjëherë si ndjehet të të mbaj pranë?
Dhe më ke thënë se çfarëdo rrugë të zgjedh ti do shkosh
 
Nuk e di përse kam frikë, kam qenë këtu më parë
Çdo ndjenjë, çdo fjalë, e kam paramenduar të gjithën
Kurrë nuk e di nëse kurrë nuk e provon
Të harosh të kaluarën dhe thjesht të jesh i imi
 
Të sfidoj të më lësh të jem jotja, e jotja një dhe e vetmja
Premto se kam vlerë sa të më mbash në krahët tua
Tani eja dhe më jep mundësinë
Të të dëshmoj se jam ajo që mundem
Të ec atë milje derisa fundi të filloj
 
E di se nuk është e lehtë
Të japësh zemrën
E di se nuk është e lehtë
Të japësh zemrën
 
(Askush nuk është i përkryer, më beso e kam mësuar këtë)
E di se nuk është e lehtë të japësh zemrën
(Askush nuk është i përkryer, më beso e kam mësuar këtë)
E di se nuk është e lehtë të japësh zemrën
 
E di se nuk është e lehtë
Të japësh zemrën
 
Andaj ë sfidoj të më lësh të jem jotja, e jotja një dhe e vetmja
Të premtoj se kam vlerë sa të më mbash në krahët tua
Tani eja dhe më jep mundësinë
Të të dëshmoj se jam ajo që mundem
Të ec atë milje derisa fundi të filloj
Tani eja dhe më jep mundësinë
Të të dëshmoj se jam ajo që mundem
Të ec atë milje derisa fundi të filloj
 
Von Gast am So, 08/01/2017 - 23:02 eingetragen
Englisch

One and Only

Kommentare