Advertisements

Please translate Каде песно моја (Kade pesno moja)

Mazedonisch

Каде песно моја (Kade pesno moja)

Каде, каде песно моја
кое ли море ти бранува сон?
Каде, каде љубов моја
зар ова не е твојот дом?

Каде, каде песно моја
кои ли води ти однеле праг?
Каде, каде таго моја
зар веќе згина твојот глас?

Реф.:
Ко детските сништа животот мине
ко игра што буди занес еден луд.
Еднаш е чуден, друг пат тој е толку студен
Ко ѕвезда сина кон неврат ќе згине.

Каде, каде љубов моја,
која ли река ти однела сон?
Каде, каде песно моја,
зар ова не е твојот дом?

Реф.:
Ко детските сништа животот мине
ко игра што буди занес еден луд.
Еднаш е чуден, друг пат тој е толку студен
Ко ѕвезда сина кон неврат ќе згине.

Каде, каде песно моја,
кое ли море ти бранува сон?
Каде, каде љубов моја,
зар ова не е твојот дом?

Weitere Übersetzungen von "Каде песно моја (Kade pesno moja)"
Kommentare