Advertisements

Please translate Barby

  • KünstlerIn: Efi Gjika
  • Lied: Barby
  • Anfrage: Albanisch → Französisch
  • Eigener Kommentar:

    Merci Beaucoup de traiter ma demande ! Bien à vous !

  • Übersetzungen: Englisch
Albanisch

Barby

Nuk kam sekrete
Dhe të gjithëve
Do tiu them
Problemi që unë kam
Një përgjigje
Nga ju pret.
Më thonë mua barbi
Mos këtu... e mos atje
Por unë ndryshe mendoj
Nuk jam frutë
E nuk jam vezë

Jo, jo... mos më drejto
As një çast
Mos më gjyko
Vehten s'dua
Ta mendoj
Si një kukull
Që s'ka gojë (×2)

Jam vajzë çapkëne
Si në shkollë
Dhe në shtëpi
Sa herë që vetëm jam
Unë e bëj
Ndonjë prapësi.
Më thonë mua barbi
Mos këtu... e mos atje
Por unë ndryshe mendoj
Nuk jam frutë
E nuk jam vezë

Jo, jo... mos më drejto
As një çast
Mos më gjyko
Vehten s'dua
Ta mendoj
Si një kukull
Që s'ka gojë (×4)

Weitere Übersetzungen von "Barby"
Bitte hilf mit, „Barby“ zu übersetzen
Kommentare