Please translate Pishman

Albanisch

Pishman

Sa her tkan sha aq her un kam qa
Kam renu me fjal nzemer me kan vra
Sa her tkan sha aq her un kam qa
Kam renu me fjal nzemer me kan vra

2x:
Me ka than me ty me u nda
Me ka thon me tu mos me u pa
Mi kan thon 1000 mi fjal per ty
Largohu nga ai se nuk esht per ty

Refrain:
E tash jam pishman qe askend se kan ngu
Mua me nda me ty krejt bota esht mundu
E tash jam pishman qe askan se kan ngu
Dhe ne fund jam bind qe ti sishe per mu

Sa lutje mi bon vec un ty me te lon
Por asnjeri ska mujt pre teje tme ndaj
Sa lutje mi bon vec un ty me te lon
Por asnjeri ska mujt pre teje tme ndaj

2x:
Me ka than me ty me u nda
Me ka thon me tu mos me u pa
Mi kan thon 1000 mi fjal per ty
Largohu nga ai se nuk esht per ty

Refrain:
E tash jam pishman qe askend se kan ngu
Mua me nda me ty krejt bota esht mundu
E tash jam pishman qe askan se kan ngu
Dhe ne fund jam bind qe ti sishe per mu

Weitere Übersetzungen von "Pishman"
Kommentare