Adele - Rumour Has It (Albanisch Übersetzung)

Albanisch Übersetzung

Thashethemja e ka

Ajo, ajo nuk është e vërtetë
Ajo nuk do jetë në gjëndje të të dashuroj si unë
Ajo është e huaj
Ti dhe unë kemi një histori
Apo nuk e kujton?
Sigurisht, ajo ka gjithçka
Por, i dashur, a është ajo gjithçka që dëshiron
 
I bekuar qoftë shpirti yt, ke vënë kokën në mjegulla
Bëre një budalla na vetja
Dhe, djal, ajo po të sjell poshtë
Ajo bëri të të shkrihet zemra
Por je i ftohtë deri në palcë
Tani thashethemja e ka, ajo nuk e da dashurin tënde më
 
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
 
Ajo është gjysma e moshës tënde
Supozoj se ajo është arsyeja që ti qëndrove
Dëgjova se të kam munguar
U ke thënë njerëzve gjëra që nuk duhet tu thoje
Si ajo kur përvidhemi jashtë dhe ajo nuk është përeth
A nuk i ke dëgjuar thashethemet?
 
I bekuar qoftë shpirti yt, ke vënë kokën në mjegulla
Bëra një budalla nga unë
Dhe, djal, po më sjell poshtë
Bëre zemrën time të shkrihet, akoma jam e ftohetë deri në palcë
Por thashethemja e ka, unë jam ajo përse largohesh prej saj
 
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
 
Tërë këto fjalë më pëshpëritën në vesh
Më treguan përallë që nuk e duaroja ta dëgjoj
Vetëm sepse e thash, nuk mendoj se e mendoja
Njezërit thonë gjëra të marra
Vetëm sepse e thash, nuk mendoj se e mendoja
Vetëm sepse e dëgjove
 
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
Thashethemja e ka, thashethemja
 
Por thashethemja e ka, ai është ai për të cilin po të lë ty
 
Von Sali.M am So, 08/01/2017 - 22:47 eingetragen
Englisch

Rumour Has It

Kommentare