Shadowland (Mazedonisch Übersetzung)

Advertisements
Mazedonisch Übersetzung

Земја на сенки

Земјата на нашите предци е света
земјата на нашите предци е света
 
Земја на сенки
лисјата паднаа
земјата со сенки
тоа беше нашиот дом
 
Реката е сува
тлото е испукано
по морам да одам
сега морам да одам
 
И каде и да ме носи патувањето
нека твоите молитви бидат мој водич
не можам да останам овде, мое семејство
но ќе се сеќавам на мојата гордост
 
(Земја на гордост)
Немам избор
(Моја земја)
Ќе го најдам својот пат
(Расплакан)
Света е
(Сува земјо)
(Земи го ова)
Земи ја оваа молитва
(Со себе)
Што се наоѓа таму далеку
(Наша земјо)
Света е
 
И каде и да ме носи патувањето
нека оваа молитва биде твој водич
иако може да те одведе толку далеку
секогаш сеќавај се на твојата гордост
 
(Земјата на нашите предци е света)
Земјата на нашите предци е света
земјата на нашите предци е света
 
(И каде и да те носи патувањето)
И каде и да ме носи патувањето
(Нека оваа молитва биде твојот водич)
Нека оваа молитва биде мојот водич
(Иако може да те одведе толку далеку)
Иако може да ме одведе толку далеку
(Секогаш сеќавај се на твојата гордост)
Ќе се сеќавам на својата гордост
 
(И каде и да те носи патувањето)
Ќе се вратам, ќе се вратам
(Нека оваа молитва биде твојот водич)
Ќе се вратам, ќе се вратам
Ќе се вратам
(Иако може да те одведе толку далеку)
Ќе се вратам, ќе се вратам
(Секогаш сеќавај се на твојата гордост)
Ќе се вратам, о ќе се вратам
 
Ќе се вратам, мои луѓе, ќе се вратам
 
Von Jurica KaticicJurica Katicic am Fr, 26/10/2018 - 08:08 eingetragen
Auf Anfrage von StarlightSnowyOwlStarlightSnowyOwl hinzugefügt.
Englisch

Shadowland

Weitere Übersetzungen von „Shadowland"“
Mazedonisch Jurica Katicic
Siehe auch
Kommentare