Sing My Song For You (Albanisch Übersetzung)

  • Künstler/in: Demi Lovato (Demetria Devonne Lovato)
  • Gastmusiker: Joe Jonas
  • Lied: Sing My Song For You 8 Übersetzungen
  • Übersetzungen: Albanisch, Dänisch, Griechisch, Persisch, Rumänisch, Russisch, Schwedisch, Serbisch
Englisch

Sing My Song For You

Didn't know what to get you
Ordinary just wouldn't do
But I just found the perfect gift for you
 
I hear church bells a ringing
Careless singing harmony with me now
You are looking so lovely
Oohh Even if the lights go out
 
We've got mistletoe and fire light
On this cold December night
The snow outside will said the moon
As I sing my song
 
We've got mistletoe and fire light
On this cold December night
The snow outside will said the moon
As I sing my song for you
Sing my song
Sing my song for you
 
Von Miley_LovatoMiley_Lovato am Fr, 23/12/2011 - 09:57 eingetragen
Zuletzt von Miley_LovatoMiley_Lovato am So, 03/12/2017 - 17:58 bearbeitet

Këndoj këngën time për ty

Nuk e dija se çfarë të të blej
Nuk do ta bëjë diçka e zakonshme
Por vetëm e gjeta dhuratën e përkryer për ty
 
I dëgjoj kambanat e kishës duke tingëlluar
Ti këndon pakujdesshëm në harmoni me mua tani
Dukesh shumë bukur
Oooh, edhe sikur fiken dritat
 
Kemi veshtull dhe dritën e zjarrit
Në këtë natë të ftohtë dhjetori
Bora jashtë do ta bëjë qejfin
Kur e këndoj këngën time
 
Kemi veshtull dhe dritën e zjarrit
Në këtë natë të ftohtë dhjetori
Bora jashtë do ta bëj gjendjen
Kur e këndoj këngën time
Këndoj këngën time
Këndoj këngën time për ty
 
Von Maxim AnthonyMaxim Anthony am So, 21/04/2019 - 08:54 eingetragen
Auf Anfrage von Kasia19160Kasia19160 hinzugefügt.
Kommentare des Autors:

"will said the moon" should be "will set the mood"

Kommentare