Toše Proeski - Bože, čuvaj ja od zlo (Боже, чувај ја од зло)

Advertisements
Mazedonisch

Bože, čuvaj ja od zlo (Боже, чувај ја од зло)

Таа има очи
Кои ми ги знаат тајните
Сите победи и сите порази
 
Таа има раце
Кои кријат цели светови
И би умрел јас за тие прегратки
 
Боже, не ми треба ништо друго
Дур' сум жив под ова небо
Топла постела
И очи што ги знам
 
Боже, ангели од небо прати
Таа нема да се врати
Чувај ја од зло
Таа нема никој свој
 
Нема никој свој
Боже, чувај ја од зло
 
Таа има усни
Вкусни како зрела јагода
Кои никој не ги бакнува ко јас
 
Боже, не ми треба ништо друго
Дур' сум жив под ова небо
Топла постела
И очи што ги знам
 
Боже, ангели од небо прати
Таа нема да се врати
Чувај ја од зло
Таа нема никој свој
 
Нема никој свој
Боже, чувај ја од зло
 
Von Ellone am Mo, 01/12/2008 - 16:09 eingetragen
Danke!2 Mal gedankt

 

Advertisements
Video
Kommentare