7 Years ( Αλβανικά μετάφραση)

Αλβανικά μετάφρασηΑλβανικά
A A

7 Vite

Dikur isha 7 vjeçar, nëna ime më tha
Shko bëi disa shokë përndryshe do të jesh vetëm
Dikur isha 7 vjeçar
 
Ishte bote e madhe e madhe, por ne mendonim se ishim më të mëdhenj
Duke shtyrë njëri tjetrin deri në kufi, mësonin më shpejtë
Në 12 duke pirë barë e pirë lengje djegëse
Asnjëherë të pasur andaj ishim jashtë të bënim atë formë të qëndrueshme
 
Dikur isha 11 vjeçar, babi im më tha
Dil bëj një grua përndryshe do të mbetesh vetëm
Dikur isha 11 vjeçar,
 
Gjithnjë e kisha atë ëndrrën sikur babi im para meje
Andaj fillova të shkruaj këngë, fillova të shkruaj tregime
Diçka për lavdinë, vetëm gjithnjë sikur më bezdiste
sepse vetëm ata që vërtetë i dua kurrë nuk nuk do më njohin
 
Dikush isha 12 vjeçar, tregimi im u tregua
Para diellit të mëngjesit, kur jeta ishte e vetmuar
Dikur isha 12 vjeçar
 
I shoh vetëm qëllimet e mia, nuk besoj në dështime
Sepse i njoh zërat e ulët, ata mund ta bëjnë të madhe
I pata djemtë e mi me mua të paktën ata në shërbim
Dhe nëse nuk takohemi prara se të ik, shpresoj të të shoh më vonë
 
Dikur isha 20 vjeçar, tregimi im u tregua
Shkruaja për gjithçka, pash para meje
Dikur isha 20 vjeçar
 
Së shpejti do të jemi 30 vjeçar, këngët tona u shitën
Udhëtuam reth botës dhe ne ende bredhim
Së shpejti do të jemi 30 vjeçar
 
Ende mësoj për jetën
Nëna ime solli fëmijë për mua
Që të mund tua këndoj tërë këngët e mia
E të mund tu tregoj tregime
Shumica e djemve jan me mua
Disa ende janë atje duke kërkuar famë
E disa më duhej ti lë pas
Vëlla më fal
 
Së shpejti do të jem 60 vjeçar, babi im pati 61
Kujto jetën e më pas jeta bëhet më e mirë
Bëra një njeri të lumtur kur njëherë shkrova një letër
Shpresoj fëmijët e mi të më vizitojnë, një herë apo dy herë në muaj
 
Së shpejti do të jem 60 vjeçar, a do të mendoj se bota është ftohtë
Apo do të kem plot fëmijë të më ngrohin
Së shpejti do të jem 60 vjeçar a do të mendoj se bota është ftohtë
Së shpejti do të jem 60 vjeçar
 
Dikur isha 7 vjeçar, nëna ime më tha
Shko bëi disa shokë përndryshe do të jesh vetëm
Dikur isha 7 vjeçar
 
Dikur isha 7 vjeçar
 
Υποβλήθηκε από ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης στις Πέμ, 05/01/2017 - 13:31
Προστέθηκε προς απάντηση στο αίτημα του CherryCrushCherryCrush
ΑγγλικάΑγγλικά

7 Years

Σχόλια