Notis Sfakianakis - Akou Vre File (Άκου Βρε Φίλε) ( Αλβανικά μετάφραση)

Αλβανικά μετάφραση

Dëgjo more mik

Εκδόσεις: #1#2
Dëgjo more mik, shiko çfarë mëkati
prej lotëve të saj rashë viktimë
zemër nuk kishte në kraharor
ishte gënjeshtare nuk kishte besë.
 
Sytë që qajnë mos i beso,
janë të rrezikshme t'i dashurosh.
Do të tallin nëse i adhuron
Do të plagosin dhe do ndjesh dhimbje.
 
Dëgjo more mik, shiko çfarë mëkati
prej lotëve të saj rashë viktimë
bënte gjoja sikur më donte
tani ndjej dhimbje dhe vagabondja qesh.
 
Sytë që qajnë mos i beso
janë të rrezikshem t'i dashurosh
Do të tallin nëse i adhuron
Do të plagosin dhe do ndjesh dhimbje.
 
Υποβλήθηκε από Translator44 στις Σάβ, 17/03/2012 - 01:59
Επεξεργάστηκε τελευταία φορά από το χρήστη Translator44 στις Τρί, 21/04/2015 - 20:43
Ελληνικά

Akou Vre File (Άκου Βρε Φίλε)

Σχόλια