Alive ( Σλαβομακεδονικά μετάφραση)

Διαφήμιση
Σλαβομακεδονικά μετάφρασηΣλαβομακεδονικά
A A

Жива

Родена сум во олуја
Пораснав преку ноќ
Играв сама
Играв сама
Хеј
Посакував се што никогаш не сум имала
Како љубов што доаѓа со животот
Носев завист и го мразев тоа
Но преживеав
 
Имав карта во еден правец до местото каде сите демони одат
Каде ветерот не се менува
И ништо во земјата не може да порасне
Нема надеж, само лаги
И научен си да плачеш во твојата перница
Но јас ке преживеам
 
Уште дишам
Уште дишам
Уште дишам
Уште дишам
Жива сум
Жива сум
Жива сум
Жива сум
 
Пронајдов утеха во најчудното место
Скроз во позадината на мојот ум
Го видов мојот живот на лицето на некој странец
И беше мој
 
Сакав да одам на местото каде што одат сите демони
Каде ветерот не се менува
И ништо во земјата не може да порасне
Нема надеж, само лаги
И научен си да плачеш во твојата перница
Но јас ке преживеам
 
Уште дишам
Уште дишам
Уште дишам
Уште дишам
Жива сум
Жива сум
Жива сум
Жива сум
 
Зеде се, но уште дишам
Зеде се, но уште дишам
Зеде се, но уште дишам
Зеде се, но уште дишам
Зеде се, но уште дишам
Зеде се, но уште дишам
Зеде се, но уште дишам
Зеде се, но уште дишам
 
Ја направив секоја грешка
Која некогаш можеш да ја направиш
Зедов и зедов и зедов што даде
Знаев што сакам, отидов и добив
Ги направив сите работи што ми кажа дека не можам
Ти кажав дека никогаш нема да бидам заборавена
И се за инает на тебе
 
И уште дишам
Уште дишам
Уште дишам
Уште дишам
Жива сум (Зеде се, но уште дишам)
(Зеде се, но уште дишам)
Жива сум (Зеде се, но уште дишам)
(Зеде се, но уште дишам)
Жива сум (Зеде се, но уште дишам)
(Зеде се, но уште дишам)
Жива сум
 
Жива сум
Жива сум
Жива сум
Жива сум
 
Υποβλήθηκε από Natalijaa17Natalijaa17 στις Τρί, 19/04/2016 - 20:03
Επεξεργάστηκε τελευταία φορά από το χρήστη Natalijaa17Natalijaa17 στις Παρ, 22/04/2016 - 15:47
Πηγή μετάφρασης:
ΑγγλικάΑγγλικά

Alive

Σχόλια