Angel by the Wings ( Αλβανικά μετάφραση)

Διαφήμιση
Αλβανικά μετάφρασηΑλβανικά
A A

engjell nga krahet

oh pra, plaget e tua duken
e di qe nuk je ndier kurr kaq vetem,
por mbahu, koken larte, behu e forte
mbahu ,mbahu deri sa ti degjosh te vijne
ja ku erdhen
 
kori
kape engjellin nga krahet
lutju per gjithecka
lutju per nje dite me shume
kape engjellin nga krahet
koha t'i thuash gjithecka
kerkoji forcen per te qendruar
 
[Post-Chorus]
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
 
strofa 2
shiko lart, thirri qiellit
oh shiko lart dhe mos pyet pse oh
 
kori
kape engjellin nga krahet
lutju per gjithecka
lutju per nje dite me shume
kape engjellin nga krahet
koha t'i thuash gjithecka
kerkoji forcen per te qendruar
 
[Post-Chorus]
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh-oh-oh-oh-oh
Oh
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
 
Outro
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
ti mund ,ti mund te besh cdo gje
mund te besh cdo gje
 
Υποβλήθηκε από cetaceta στις Παρ, 09/12/2016 - 18:53
Σχόλια συντάκτη:

shpresoj t'iu pelqej :)!

ΑγγλικάΑγγλικά

Angel by the Wings

Σχόλια