Cheap Thrills ( Αλβανικά μετάφραση)

Διαφήμιση
Αλβανικά μετάφρασηΑλβανικά
A A

Trillime të lira

Εκδόσεις: #1#2
[Strofa 1]
Eja tash, eja, lëshoje radion
Është natë e premte, dhe nuk do t'a zgjas
Kam t'i ndreq flokët, të vendos make up
Është natë e premte, dhe nuk do t'a zgjas
 
[Para-Kori]
Derisa e kap pistën e valles
E kap pistën e valles
Kam gjithçka që më duhet
Jo unë nuk kam kesh
Jo unë nuk kam kesh
Por të kam ty baby
 
[Kori]
Baby s'më duhen kartmonedha dollari të bëj qejf sonte
(Dua trillime të lira)
Baby s'më duhen kartmonedha dollari të bëj qejf sonte
(Dua trillime të lira)
Por mua s'më duhen para
Aq gjatë sa mund t'a ndjej rrahjen
Mua s'më duhen para
Aq gjatë sa unë dancoj
 
[Strofa 2]
Eja tash, eja, lëshoje radion
Është e shtunë, dhe nuk do t'a zgjas
Kam t'i lyej thonjt e mi, t'vesh takat e larta
Është e shtunë, dhe nuk do t'a zgjas
 
[Para-Kori]
Derisa e kap pistën e valles
E kap pistën e valles
Kam gjithçka që më duhet
Jo unë nuk kam kesh
Jo unë nuk kam kesh
Por të kam ty baby
 
[Kori]
Baby s'më duhen kartmonedha dollari të bëj qejf sonte
(Dua trillime të lira)
Baby s'më duhen kartmonedha dollari të bëj qejf sonte
(Dua trillime të lira)
Por mua s'më duhen para
Aq gjatë sa mund t'a ndjej rrahjen
Mua s'më duhen para
Aq gjatë sa unë dancoj
 
[Ura]
(Dua trillime të lira)
(Dua trillime të lira)
Mua s'më duhen para
Aq gjatë sa mund t'a ndjej rrahjen
Mua s'më duhen para
Aq gjatë sa unë dancoj
Oh, oh
 
[Kori]
Baby s'më duhen kartmonedha dollari të bëj qejf sonte
(Dua trillime të lira)
Baby s'më duhen kartmonedha dollari të bëj qejf sonte
(Dua trillime të lira)
Por mua s'më duhen para
Aq gjatë sa mund t'a ndjej rrahjen
Mua s'më duhen para
Aq gjatë sa unë dancoj
 
[Outro]
La, la, la, la, la, la
(Dua trillime të lira)
La, la, la, la, la, la
(Dua trillime të lira)
La, la, la, la, la, la
(Dua trillime të lira)
La, la, la, la, la, la
(Dua trillime të lira)
 
Υποβλήθηκε από VAPHEROMMIVAPHEROMMI στις Σάβ, 01/10/2016 - 22:57
ΑγγλικάΑγγλικά

Cheap Thrills

Σχόλια