Dernière danse ( Σουηδικά μετάφραση)

Advertisements
Σουηδικά μετάφραση
A A

Sista dansen

Εκδόσεις: #1#2
Oh min söta plåga,
Varför argumentera efter omstart. Jag är bara en nolla. Utan honom är jag lite förbryllad. Vandrar ensam i tunnelbanan. En sista dans för att glömma min stora elände. Jag vill fly,för att allt ska återupptas.
 
Oh min söta plåga. Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel.
Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga. Endast Hoppas ... På så sätt din frånvaro ... Hur mycket jag försöker, är mitt liv utan dig inget annat än en glittrande dekor.
 
Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel. Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga. I denna söta tortyr. Jag betalade alla förolämpningar. Hör hur stort mitt hjärta är. Jag är ett barn av världen. Rör himlen, dag, natt. Jag dansar med vinden, regnet. Lite kärlek, en droppe honung. Jig, jigg, pimpel, pimpel, jigg, pimpel. Och i bruset, och köra rädd. Det är min tur? Kommer smärtan ... I Paris, med öken. Och jag flyga bort, fluga, flyga, flyga, flyga
 
Υποβλήθηκε από ΕυαγγελίαΕυαγγελία στις Τρί, 20/05/2014 - 23:33
Προστέθηκε προς απάντηση στο αίτημα του adam.brandes.14adam.brandes.14
ΓαλλικάΓαλλικά

Dernière danse

Λοιπές μεταφράσεις του "Dernière danse"
Σουηδικά Ευαγγελία
Παρακαλώ βοηθήστε στη μετάφραση του "Dernière danse"
Συλλογές με "Dernière danse"
Indila: Κορυφαία 3
Σχόλια
ArsèneArsène    Τρί, 30/12/2014 - 21:55

" vide de sens" ne me semble pas avoir été traduit; je suggère: meninglös.