Elina Duni - Shqiperia E Lire 100 Vjet

Advertisements
Αλβανικά

Shqiperia E Lire 100 Vjet

Lotet me rjedhin nuk po qaj une po buzeqesh,
shqiperija e lire 100 vjet,
Ne qiellin e kalter jane shperndar rete
sot ka vetem shprese,
Shqiperija e lire 100 Vjete,
 
(chorus)
Mbretresh dhe mbret jem me shekull per jete'
Prandaj buzeqesh ti, buzeqesh,
E ardhmja e bukur gjith ngrihet na pret,
Prandaj, buzeqesh ti, buzeqesh (x2)
 
La la la, la la la , la la la ,
La la la, la la la , la la la,
La la la, la la la, (x2)
 
Υποβλήθηκε από Zarina01 στις Πέμ, 13/04/2017 - 16:41
Επεξεργάστηκε τελευταία φορά από το χρήστη Zarina01 στις Κυρ, 22/07/2018 - 21:36
Ευχαριστώ!

 

Advertisements
Βίντεο
Μεταφράσεις του τραγουδιού ''Shqiperia E Lire 100...''
Elina Duni: Κορυφαία 3
Συλλογές με "Shqiperia E Lire 100..."
Σχόλια