Katy Perry - E.T. ( Σλαβομακεδονικά μετάφραση)

Σλαβομακεδονικά μετάφραση

Вонземјанин

Ти хипнотизираш
Би можел ли да бидеш ѓавол
Би можел ли да бидеш ангел
 
Твојот допир е магнетизиран
Се чувствувам како да лебдам
Го остава моето тело да сјае
 
Ми велат да се плашам
Ти не си како сите други
Футуристички љубовник
Поинаква ДНК
Тие не те разбираат
 
Ти си од сосема поинаков свет
Поинаква димензија
Ми ги отвораш очите
Подготвена сум
Одведи ме кон светлината
 
Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров
 
Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување
 
Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски
 
Ти си суперсоничен
Сакам да ги чувствувам твоите сили
Зашемети ме со твоите ласери
Твојот бакнеж е космички
Секој потег е магичен
 
Ти си од сосема поинаков свет
Поинаква димензија
Ми ги отвораш очите
Подготвена сум
Одведи ме кон светлината
 
Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров
 
Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување
 
Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски
 
Ова е трансцендентално
На друго ниво
Момче, ти си мојата среќна ѕвезда
 
Сакам да чекорам по твојата бранова должина
И да сум таму кога вибрираш
За тебе ќе ризикувам се
Се
 
Бакни ме, ба-ба-бакни ме
Зарази ме ме со твојата љубов
Исполни ме со твојот отров
 
Земи ме, зе-зе-земи ме
Сакам да сум жртва
Подготвена за грабнување
 
Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски
 
Вонземски
Вонземски
 
Момче, ти си вонземјанин
Твојот допир непознат
Натприроден
Вонземски
 
Υποβλήθηκε από KaterinaMKD στις Σάβ, 24/03/2012 - 17:57
Αγγλικά

E.T.

Σχόλια