Xavier Naidoo - Europa ( Σλαβομακεδονικά μετάφραση)

Σλαβομακεδονικά μετάφραση

Европа

Моето срце чука за тебе, Европо
Ти ми даваш надеж
Ти одамна ме освои
Но, не ги разбирам твоите владетели
 
Моето срце чука за тебе, Европо
Ти ме носиш од темнина кон светлост
Носиш визија која беше толку голема
А со твоето совршенство е завршена
 
Можеме да изгубиме, само ако не победиме за нас
Ништо добро не може да се случи ако Европа се сруши
 
Моето срце чука за тебе, Европо
Имам визија за тебе
Те нарекуваат – тврдина Европа
И многу, толку многу веќе биле тука
 
Можеме само да изгубиме...
 
Ти имаш визија за милиони
Многу сонуваат за тебе
Во илјада верзии
И јас носам една во мене
 
Можеме само да изгубиме...
 
Υποβλήθηκε από ivank23 στις Πέμ, 07/06/2012 - 19:14
Προστέθηκε προς απάντηση στο αίτημα του marinos25
Γερμανικά

Europa

Xavier Naidoo: Κορυφαία 3
See also
Σχόλια
marinos25    Δευ, 17/06/2013 - 21:42

Ivank23, thank you very much for distributing the vision! Regular smile

ivank23    Τρί, 18/06/2013 - 00:13

Glad I could help. Wink smile