Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

No se tú ( Σλαβομακεδονικά μετάφραση)

Σλαβομακεδονικά μετάφρασηΣλαβομακεδονικά
/Ισπανικά
A A

Незнам за тебе

Не знам за тебе
 
Но, не можам да престанам да размислува
Ниту една минута не успеав да се лишам
Од твоите бакнежи, твоите прегратки
За тоа колку добро поминавме друго време
 
Не знам за тебе
Но, би сакал да повторам
Уморот што ме натера да го чувствувам
Со ноќта што ми ја даде
И моментот што го изгради со бакнежи
 
Не знам за тебе
Но, почнав да ми недостигаш
На мојата перница не можам да престанам да мислам на тебе
Со народот, моите пријатели и улиците без сведоци
 
Не знам за тебе
Но, јас те барам во секоја зори
Не можам да ги задржам моите желби
Навечер кога спијам
Без несоница, се разболувам
многу ми недостигаш
 
Не знам за тебе
Не знам за тебе
Но те барам на секое изгрејсонце
Моите желби, не можам да ги задржам
Навечер кога спијам
Без несоница, се разболувам
многу ми недостигаш
 
Не знам за тебе
 
Ευχαριστώ!
Υποβλήθηκε από gianluca_no1gianluca_no1 στις 2022-09-27
Ισπανικά
Ισπανικά
Ισπανικά

No se tú

Σχόλια
Read about music throughout history