Nothing Else Matters ( Αλβανικά μετάφραση)

Διαφήμιση
Αλβανικά μετάφρασηΑλβανικά
A A

Asgjë Tjetër S'ka Rëndësi

Kaq afër,s'ka rëndësi largësia
S'mund të jetë tjetër veç nga zemra
Përhërë të besojmë në atë ç'ka jemi
E asgjë tjetër s'ka rëndësi
 
Kurrë s'jam hapur keshtu me parë
Jeta na përket, e jetojmë si duam vetë
Gjithë këto fjalë s'i them sa për të thënë
E asgjë tjetër s'ka rëndësi
 
Besim kërkoj dhe e gjej tek ju
Çdo ditë për ne diçka të re
Mendje hapur për një pikpamje ndryshe
E asgjë tjetër s'ka rendesi
 
Kurrë s'u interesova se ç'bëjnë ata
Kurre s'u interesova se ç'dine ata
Por unë di
 
Kaq afër,s'ka rëndësi largësia
S'mund të jetë tjetër veç nga zemra
Përhërë të besojmë në atë ç'ka jemi
E asgjë tjetër s'ka rëndësi
 
Kurrë s'u interesova se ç'bëjnë ata
Kurre s'u interesova se ç'dine ata
Por unë di
 
Kurrë s'jam hapur kështu më parë
Jeta na përket, e jetojmë si duam vetë
Gjithë këto fjalë s'i them sa për të thënë
 
Besim kërkoj dhe e gjej tek ju
Çdo ditë për ne diçka të re
Mendje hapur për një pikpamje ndryshe
E asgjë tjetër s'ka rëndësi
 
Kurrë s'u interesova se ç'thonë ata
Kurrë s'u interesova se ç'luajnë ata
Kurrë s'u interesova se ç'bëjnë ata
Kurrë s'u interesova se ç'dinë ata
Por unë di
 
Kaq afër,s'ka rëndësi largësia
S'mund të jetë tjetër veç nga zemra
Përhërë të besojmë në atë ç'ka jemi
Jo, asgjë tjetër s'ka rëndësi
 
Υποβλήθηκε από kbixhozikbixhozi στις Τετ, 15/10/2014 - 21:23
ΑγγλικάΑγγλικά

Nothing Else Matters

Λοιπές μεταφράσεις του "Nothing Else Matters"
Αλβανικά kbixhozi
Παρακαλώ βοηθήστε στη μετάφραση του "Nothing Else Matters"
Metallica: Κορυφαία 3
Σχόλια