Lana Del Rey - Once Upon A Dream ( Σλαβομακεδονικά μετάφραση)

Σλαβομακεδονικά μετάφραση

Еднаш во сонот

Те знам, одев со тебе еднаш во сонот
Те знам, тој поглед во твоите очи изгледа толку познат сјај
Да знам вистина е дека визиите се ретки и сите изгледаат
Но, ако те знам, знам што ќе направиш
Ќе ме сакаш еднаш, на начинот на кој ме сакаше во сонот
 
Но, ако те знам, знам што правиш
Ме сакаш еднаш
На начинот на кој ме сакаше во сонот
 
Те знам, одев со тебе еднаш во сонот
Те знам, сјајот во твоите очи е толку познат сјај
И знам вистина е дека визиите се ретки и сите изгледаат
Но, ако те знам, знам што ќе направиш
Ќе ме сакаш еднаш, на начинот на кој ме сакаше во сонот
 
Но, ако те знам, знам што правиш
Ме сакаш еднаш
На начинот на кој ме сакаше во сонот
 
Υποβλήθηκε από Natalijaa17 στις Κυρ, 25/02/2018 - 22:53
Αγγλικά

Once Upon A Dream

Σχόλια