Please translate Profesori

  • Καλλιτέχνης: Antre
  • Τραγούδι: Profesori
  • Αίτημα: Αλβανικά → Αγγλικά
Αλβανικά

Profesori

Profesori...profesori...profesori...profesori

Ne klas hyri profesori
menjehere regjistrrin nxorri
vajzat 10-te dhe cunat 4-ter
profesor pse mban me hater
femrat sexy ju i shihni
veshur zhveshur me bikini
vetem mua mu nxi jeta
perseri per vjesht une mbeta

I rrezikshem profesori
ka dhe nje veshtrim prej horri
prapa syzesh prej mijopi
ka dy si porsi cikllopi
me ... me shpjegon
trupi se si fuksionon
rreth e rrotull shikon klasen
atje ku ka ngritur rrasen

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia

Profesori me vjen afer
i hap syte dhe i ben kater
vajzat sexy i pelqen
cokollata shpesh me blen

I hutuar eshte ne klase
kullon djers saher i flas
shpirt njeriu profesori
ne matuar prap dhjete ma nxorri

I rrezikshem profesori
ka dhe nje veshtrim prej horri
prapa syzesh prej mijopi
ka dy si porsi cikllopi
me ... me shpjegon
trupi se si fuksionon
rreth e rrotull shikon klasen
atje ku ka ngritur rrasen

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia

Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia

Σχόλια