War Of Hearts ( Σλαβομακεδονικά μετάφραση)

Διαφήμιση
Σλαβομακεδονικά μετάφρασηΣλαβομακεδονικά
A A

Војна На Срцата

Дојди кај мене
Во доцните ноќни часови
Јас ќе те чекам
И не можам да спијам
Зошто мисли ме проголтуваат
Мислите на тебе ме обземаат
 
Не можам а да не те сакам
Иако пробувам да не го правам тоа
Не можам а да не те посакувам
Знам дека би умрела без тебе
 
Остани со мене уште малку подолго
Јас ќе те чекам
Сенки се прикрадуваат
И потребата станува посилна
Подлабока од вистината
 
Не можам а да не те сакам
Иако пробувам да не го правам тоа
Не можам а да не те посакувам
Знам дека би умрела без тебе
 
Не можам а да не грешам во мракот
Затоа што сум надвладеана во оваа војна на срцата
Не можам а да не посакам океаните да се разделат
Затоа што сум надвладеана во оваа војна на срцата
 
Не можам а да не те сакам
Иако пробувам да не го правам тоа
Не можам а да не те посакувам
Знам дека би умрела без тебе
 
Не можам а да не грешам во мракот
Затоа што сум надвладеана во оваа војна на срцата
Не можам а да не посакам океаните да се разделат
Затоа што сум надвладеана во оваа војна на срцата
 
Υποβλήθηκε από magsdestinymagsdestiny στις Παρ, 05/08/2016 - 15:45
ΑγγλικάΑγγλικά

War Of Hearts

Σχόλια