Where Do We Go From Here ( Σλαβομακεδονικά μετάφραση)

Διαφήμιση
Σλαβομακεδονικά μετάφρασηΣλαβομακεδονικά
A A

Каде Одиме Оттука

Како будење од фантазија
Сè што е останато сме јас и ти
Непобедливи сме во виолетово море
Осмели се да се помрмднеш
Осмели се да веруваш
 
Каде одиме оттука
Каде одиме оттука
Како леташ без крилја
Како дишеш без соништа
Каде одиме оттука
Оттука, оттука
 
Во променливиот ветар, длабоко одекнува
Срцето внатре слабее
Нема место за да го нарекуваме наше
Како пловечка магла лебдиме
 
Каде одиме оттука
Каде одиме оттука
Како леташ без крилја
Како дишеш без соништа
Каде одиме оттука
Оттука, оттука
Оттука, оттука
 
Υποβλήθηκε από magsdestinymagsdestiny στις Παρ, 05/08/2016 - 16:37
ΑγγλικάΑγγλικά

Where Do We Go From Here

Σχόλια