Gjoko Taneski - Ne znam da prostam (Не знам да простам)

Macedonian

Ne znam da prostam (Не знам да простам)

Ноќта глува, мене ме повика,
средба наша ѕвездо ни заказа.
Таму горе некаде, гледам јас
и чекам рака да подадеш.
 
Не знам, да простам
штом веќе те немам јас.
Не, не знам, без тебе а сепак
сум проколнат...
 
Дождот тивко паѓа, ме минува,
една капка срце ми замрзна.
Дали плачеш или се радуваш,
како сега да дознаам?
 
Не знам, да простам
штом веќе те немам јас.
Не, не знам, без тебе а сепак
сум проколнат...
 
Submitted by san79 on Mon, 01/12/2014 - 07:19
Thanks!

 

Comments