Green Day - 21 Guns (Macedonian translation)

Macedonian translation

21 пиштол

Дали знаеш за што е вредно да се бориш,
Кога не е вредно да умреш за тоа?
Дали ти го одзема здивот
И чувствуваш дека се гушиш?
Дали болката е потешка од гордоста?
А ти бараш место да се сокриеш?
Дали некој ти го скршил срцето?
Ти си скршена.
 
Еден,21 пиштол
Положи го оружјето
Откажи се од борбата
Еден,21 пиштол
Фрли го оружјето во небо,
Ти и јас
 
Кога си на крајот на патот
И си го изгубил секое чувство на контрола
А твоите мисли го зеле својот данок
Кога твојот ум го крши духот на твојата душа
Твојата вера оди по скршено стакло
И мамурлакот не поминува
Ништо не е створено да трае
Ти си скршена.
 
Еден,21 пиштол
Положи го оружјето
Откажи се од борбата
Еден,21 пиштол
Фрли го оружјето во небо,
Ти и јас
 
Дали си пробал да живееш сам
Кога си ја запалил куќата и домот?
Дали си стоел преблиску до огнот?
Како лажго кои бара прошка од камен.
 
Кога е време да живееш и да умреш
И не можеш да добиеш втора шанса
Нешто во срцево умрело
Ти си скршена
 
Еден,21 пиштол
Положи го оружјето
Откажи се од борбата
Еден,21 пиштол
Фрли го оружјето во небо,
 
Еден,21 пиштол
Положи го оружјето
Откажи се од борбата
Еден,21 пиштол
Фрли го оружјето во небо,
Ти и јас
 
Submitted by KnifeMKD on Sat, 05/05/2012 - 12:51
English

21 Guns

Comments