Ardit Gjebrea - Eja

Albanian

Eja

Kembezbathur ullijnte
brigjeve vetmojne
asnje lajm, asnje fjale
vec zogj qe vijne e shkojne
vajza e valave pret
 
Ku je, ku je
o ender e merguar
malli po pret
dhe loti u tret
 
Eja me diellin eja
eja dhe perpije detin
merre boten
falma qiellin
eja me diellin eja
eja dhe perpije detin
kemi lindur, bashke do vdesim
 
Vajz'e valave pret
dhe era flet me detin
permbi zallin e shkrete
ne heshtje, yjet heshtin
 
Submitted by Balkaneuro on Tue, 02/12/2008 - 15:21
Thanks!
Translations of "Eja"
Ardit Gjebrea: Top 3
Comments