Aurela Gaçe - Fati ynë shpresë dhe marrëzi

Advertisements
Albanian

Fati ynë shpresë dhe marrëzi

Ne te dy kurre s'jemi ndar
ne te dy kurre s'kemi heshtur
endrra ime, një shpend i marr
krahet hap ne re, qiellin gjen atje
tek ti
 
Kur je larg te pres me mall
kur je pranë grindem me ty
jeta loje, çfare është valle
duhemi te dy grindemi të dy
s’e di
 
Ti je si engjell qe me mbron gjithmone
unë jam si zjarri qe te djeg, ngado
ti je si djalli, qe ne faj me fton
ndryshe nuk bejme dot, jo jo (jo jo)
E kemi fatin shprese e marrezi
na jep nje engjell te na mbroj, o zot (o zot)
se ne ne jeten tone jemi femij
ndryshe nuk bejme dot jo jo (jo jo)
 
Kur je larg te pres me mall
kur je prane grindem me ty
jeta loje cfare eshte valle
duhemi te dy grindemi të dy
s’e di
 
Submitted by SaerDNA on Sun, 14/08/2011 - 21:38
Last edited by Ainoa on Mon, 12/03/2018 - 01:07
Thanks!

 

Advertisements
Video
Translations of "Fati ynë shpresë dhe..."
Aurela Gaçe: Top 3
Comments