Aurela Gaçe - Origjinale

Advertisements
Albanian

Origjinale

aaaa` (4x)
 
AureLa:
Nuk jam, as e trent e tranuar,
kujdes, injektohem në gjak .
Nuk kam rregullore të shkruar
në çdo kohë, do të jem..
Kjo që jam .
 
MarseL:
Ja ku po vjen ajo, toka ka tërmet,
Eksplozivi shpërthen .
Unë jam këtu dhe po ta them,
Je gjigande në skenë .
 
Reff:
Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal, .
Mbamëni.. Amani..
 
Mbamëni.. Amani..
Kufii nuk kam .
Mbamëni.. Amani`iii .
 
Dr.Florii:
Muzika ndezii Club`in
E vendi është shum flakë .
Naçut janë shumë high,
e femnat janë shum HoT .
Tërmeti është 8ballë,
e sekondi nuk bën Klak .
Efekti është se AG,
Pa pirë të bën ty Tap, Tap .
 
AureLa:
E`e AG, unë jam OrigjinaLi,
Nuk pres, jam dimensioni i lirë . (haa`)
Se Sa lart, ndihet adrenalina
Jetoj momentin si të vijë .
 
MarseL:
Ja ku po vjen ajo, toka ka tërmet,
Eksplozivi shpërthen .
Unë jam këty dhe po ta them,
Je gjigande në skenë .
 
Reff:
Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal .
Mbamëni.. Amani.. (haaa`)
 
Mbamëni.. Amani..
Kufii nuk kam .
Mbamëni.. Amani`iii .
 
Dr.Florii:
Muzika ndezii Club`in
E vendi është shum flakë .
Naçut janë shumë high,
e femnat janë shum HoT .
Tërmeti është 8ballë,
e sekondi nuk bën Klak .
Efekti është se AG,
Pa pirë të bën ty Tap, Tap .
 
aaaa` (4x)
 
Reff: 2x
Mbamëni.. Amani..
Nuk mund të ndal .
Mbamëni.. Amani..
 
Mbamëni.. Amani..
Kufii nuk kam .
Mbamëni.. Amani`iii .
 
Submitted by nebewun on Fri, 27/05/2011 - 17:41
Last edited by Zolos on Sun, 29/01/2017 - 18:05
Submitter's comments:

Моля Ви ако некой знае нещо . .. голям длъжник ще остана !

Thanks!

 

Advertisements
Video
Translations of "Origjinale"
Aurela Gaçe: Top 3
Comments