Dragan Karanfilovski-Bojs - (Opasno sum vĺuben vo tebe) Опасно сум вљубен во тебе

Macedonian/Romanization/Transliteration
A A

(Opasno sum vĺuben vo tebe) Опасно сум вљубен во тебе

Бели коњи седлани и сјајни бисери
Јас ќе донесам
Тајни морски длабини и златни ливади
Ќе ти подарам
 
Сите турски цареви и римски легии
Не се доволни да те одбранат
 
Опасно сум вљубен во тебе
Не сфаќаш луд сум без тебе
Ноќва е тивка прекрасна
Води ме во рајска градина
 
Submitted by GuestGuest on Fri, 01/01/2010 - 00:00
Thanks!thanked 1 time

 

Advertisements
Video
Translations of "(Opasno sum vĺuben ..."
Comments