Elena Risteska - Dosta (Доста)

Macedonian

Dosta (Доста)

Не сакам да слушам јас за лагите твои
Сега зборуваш си спиел со мене, само
здраво ќе ти кажам, а ти веќе трубиш
дека пијана сум плачела по тебе.
 
Пробај барем направи ти нешто од себе
па ти тогаш јади гомна за мене
не сакам да бидам дел од твоето небо
зошто таму веќе не се гледам себе.
 
рефрен: (х2)
Доста а а, мене ми е доста а а, од луѓе
кои мислат дека знаат сѐ, да живеам остајте ме
 
Доста , д д д д д доста, д д д доста
По весници се збори дека јас сум од втори
и дека веќе носам бебе од тебе, вечерта ме
раздени насловна страна туѓи гради намонтирани на мене
 
Мајка ми ми јавува на главните вести,
гледа пак се збори лошо за мене
но и тоа не ме повреди толку колку тоа
ти што ми го правиш на мене
 
рефрен: (х2)
Доста а а, мене ми е доста а а, од луѓе
кои мислат дека знаат сѐ, да живеам остајте ме
 
Доста... уморна сум веќе затворам очи
и замислувам јас рај, рај на земјата.
 
А а а а а во рајот нејќам јас музика што ти ја сакаш
сакам да пеам тоа јас што сакам
Не нели ти е доста, нели ти е доста, нели ти е достаа?!
 
рефрен: (х2)
Доста а а, мене ми е доста а а, од луѓе
кои мислат дека знаат сѐ, да живеам остајте ме
 
Доста јас те слушам како ти во право си за сѐ
а тој најголем успех е што седиш до мене
Доста, доста. достаа! 1 2 3 4 5 6
Сега ми е достааа!
 
Submitted by Guest on Sat, 28/11/2009 - 17:47
Last edited by Fary on Sun, 22/11/2015 - 15:01
Thanks!

 

Comments