Elvana Gjata - Nuk janë më

Albanian

Nuk janë më

Jo! ajo nuk e do
për një tjeter lutet, lutet
dhe ai po fiket, shuhet.
Ai pret një fjale të saj
hera e pare qe lutet, lutet
me nuk puthen
 
REF: ouuuuu
Nuk jane me puthjet e tij
Nuk jane me puthjet e saj
mbeti vetem nje kujtim
te dy kane faj
puthjet e saj nuk i gjen jo jo ai
ishte puthja me e ngrohte
nga lotet e tij
nga lotet e tijaa
 
Ai veten nuk e do
fjale e fundit sot po shkruhet
mbetet nje kujtim qe s´thuhet
ajo jo nuk ka motiv te qaj drejt nje fundi shkojne dhe luten
me nuk puthen
 
Submitted by cortom on Fri, 01/01/2010 - 00:00
Thanks!

 

Translations of "Nuk janë më"
Elvana Gjata: Top 3
Comments