Ermal Fejzullahu - E shkuar, e harruar

Albanian

E shkuar, e harruar

E shkuar e harruar
e shkuar e harruar
me qoft dita kur t'kam njoft
neser te harrofsha dhe
kurr mos t'kujtofsha
se un te kam dashur fort
 
Tani e humba
cdo besim tek ti
nuk besoj asnje fjal
te pash me tjeter djal
tani me mbushe me zhgenjim
ti kot flet dyshoj n'sinqeritet
 
Nuk ma mer mendjen
nuk t'fal vemendje
jo nuk vi pran teje
jam ne mir gjendje
nuk ndrroj me mendje
jo ti largohu prej meje
 
Submitted by kamelia_m on Wed, 22/02/2012 - 18:30
Last edited by CherryCrush on Mon, 07/09/2015 - 13:08
Thanks!

 

Comments