Ermal Fejzullahu - Prit Edhe Pak

Albanian

Prit Edhe Pak

Zemra smund të ndalet kaq thjesht vetëm prit...
Ditët me djell dhe lutjet e miaa..
Qohu sërisht të tkem... wake up so you can continue to be mine,
mbaj dorën tënde akull
te rri dhe ti jo mos ik
Zoti më sheh jan lotët e mia,
Shpëto një drit shpëto një jetë. save a light, save a life
 
Ti prit edhe pak zgjohu ngadal hapi syt e zi
për mua...
Dëgjo veq një fjal...
 
Submitted by Guest on Fri, 01/01/2010 - 00:00
Last edited by CherryCrush on Mon, 07/09/2015 - 13:11
Thanks!

 

Translations of "Prit Edhe Pak"
Ermal Fejzullahu: Top 3
Comments