Genta Ismajli - S'me sheh ne sy

Albanian

S'me sheh ne sy

Nëne më trego
Kam shpetim, a jo
Dhembjen s’mund ta ndal
Për atë djal
 
Zemra gjak pikon
Ai nuk më don
Si rrufe pa prit
S’të dua
M’tha një ditë
 
Sa ......venitem
Sa...... merzitem
Sa...... tronditem
Ai nuk më don
 
Fryma ndalet
Buza thahet
Ai asgjë nuk do të di
Jam e huaj
Sa po vuaj
Ai s’më sheh dot në sy
 
Pa arsye mbeta hije
Në këte jetë plotë tradhëti
Dhe a ka kuptim tani
Të jetoj pa ty
Pa krenari
 
Jo nuk kam fuqi
Se ta fala ty
Eja merre trim
Shpirtin tim
Zemra gjak pikon
Ai nuk më don
Si rrufe pa prit
S’të dua me tha një ditë
 
Sa.... venitem
Sa..... merzitem
Sa...... tronditem
Ai nuk më don
 
Fryma ndalet
Buza thahet
Ai asgje nuk do te di
Jam e huaj
Sa po vuaj
Ai s’më sheh dot në sy
 
Pa arsye mbeta hije
Në këte jetë plotë tradhëti
Dhe a ka kuptim tani
Të jetoj pa ty
Pa krenari
 
Kjo semundje nuk shërohet
Më mire të jem e vdekur
Kujtimet nuk harrohen
Se sa e djegur
 
Kjo semundje nuk sherohet
Më mire të jem e vdekur
Kujtimet nuk harrohen
Te dua
Une po vuaj
Ti s'je per muuuaaa
 
Të dua
Po vuaj
Të dua
të dua...
 
Fryma ndalet
Buza thahet
Ai asgjë nuk do të di
Jam e huaj
Sa po vuaj
Ai s’më sheh dot në sy
 
Pa arsye mbeta hije
Në këte jetë plot tradheti
Dhe a ka kuptim tani
Të jetoj pa ty
Pa krenari.....?
 
Submitted by Dragon88 on Sat, 22/01/2011 - 21:10
Submitter's comments:

This lyrics was found on teksteshqip.com.

Thanks!
Translations of "S'me sheh ne sy"
Genta Ismajli: Top 3
Comments