Gjoko Taneski - Nikogaš dosta (Никогаш доста)

Macedonian

Nikogaš dosta (Никогаш доста)

Никогаш доста
Од тебе живот цел за тебе
Не, никогаш не е доволно
А сега ми тежи премногу
Никогаш доста
Од мене љубовта е твоја
Оди ти биди среќна имај
Сѐ што јас нема никогаш да го имам
 
Реф.
Градина со цвеќе
Среќна мало дете со
Очи ко твоите очи
Градина со рози
Насмевки и солзи
Сѐ, сѐ што сакам јас
Да имам со тебе
 
Никогаш доста
Од тебе живот цел за тебе
Не, никогаш не е доволно
А сега ми тежи премногу
Никогаш доста
Од мене љубовта е твоја
Оди ти биди среќна имај
Сѐ што јас нема никогаш да го имам
 
Submitted by Tina Devic on Wed, 16/05/2012 - 15:52
Thanks!
Comments