Karolina Gočeva - Sakaj me (Сакај ме)

Macedonian

Sakaj me (Сакај ме)

Кога сум со тебе
Толку блиску јас те чувствувам
Само да ми зборуваш
И губам целосно контрола
Твојата енергија
Ми дава толку сила да можам сѐ да
Направам
И твојот поглед кажува
Дека сум единствена
 
Зависна од љубовта
Сѐ што сакам е да бидам покрај тебе
Сега знам што чувствувам ти си ми сѐ
 
Каде и да сум, во било ко време
Животот е прекрасен со тебе
Сакам што те знам, и што те имам
Љуби ме, сакај ме, сакај ме
 
Кога не сме заедно
Не можам на тебе да не помислам
Чекам да се јавиш
Сакам да го слушнам твојот глас
Од глава не излегуваш
Ми треба твојот сон да можам јас да
Заспијам
А кога сум со тебе
Твојот поглед сѐ ми кажува
 
Зависна од љубовта
Сѐ што сакам е да бидам покрај тебе
Сега знам што чувствувам ти си ми сѐ
 
Submitted by saninova77 on Wed, 07/12/2011 - 13:52
Thanks!
Comments