Karolina Gočeva - Srcevo ne ḱe izdrži (Срцево не ќе издржи)

Macedonian

Srcevo ne ḱe izdrži (Срцево не ќе издржи)

Не е прв пат
Без збор да си отидеш
Знам те боли
Во очи да погледнеш
Нема збор
За кој би ти простила
 
Ти ја доби и оваа партија
Зарем бараш и доказ на хартија
Колку боли кога не си со мене
И ти си ко сите други ист
И залудно е да свртам лист
Но срцево не ќе издржи
Да ме напуштиш
 
Не е прв пат
Без збор да си отидеш
Сладок немир
Во мене да разбудиш
Цела ноќ
Се молам јас за тебе
 
Ти ја доби и оваа партија
Зарем бараш и доказ на хартија
Колку боли кога не си со мене
 
И ти си ко сите други ист
И залудно е да свртам лист
Но срцево не ќе издржи
Да ме напуштиш
 
Submitted by saninova77 on Wed, 07/12/2011 - 13:55
Thanks!
Comments