Lori - Malli po me vret

Albanian

Malli po me vret

Po te shohл njл herл nл javл
dhe kjo aspak s'mл pлlqen
dua tл shijoj зdo natл
e jo veз pлr vikend
 
LORI:
shtatл ditл sikur shtatлqind vjet
duken kur s'tл shoh me sy
gjithзka vdes kur sjam me ty
 
REFF:
Krejt krejt i kam sonte
mл mungon pranija jote
zemra me nuk pret
malli po me vret
krejt krejt i kam sonte
mл mungon pranija jote
krejt i kam kлtu
por jo sytл e tu
 
LORI:
veз njл datл nл kalendar
e shлnoj me dashuri
ditлt tjera le tл shkojnл
ato nuk kanл rлndesi.
 
SHHPRESIM:
Shtatл ditл sikur shtatлqind vjet
duken kur s'tл shoh me sy
gjithзka vdes kur s'jam me ty.
 
REFF:
krejt krejt i kam sonte
mл mungon pranija jote
zemra mл nuk pret
malli po me vret
krejt krejt i kam sonte
mл mungon pranija jote
krejt i kam ketu
por jo sytл e tu.
 
Submitted by Euphoria on Fri, 25/02/2011 - 15:00
Last edited by Sciera on Fri, 31/01/2014 - 15:34
Thanks!
Translations of "Malli po me vret"
Lori: Top 3
Comments